Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Winterswijk

Voor een efficiënte vergaderlocatie in Winterswijk bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof aan het juiste adres. Door de vier multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 250 personen is het hotel de ideale zakelijke locatie. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u en uw gasten klaar.

Praktische vergaderruimte

Wat voor gelegenheid het ook is, voor elk evenement is er een passende zaal. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties beschikbaar. Voor een besloten vergadering biedt het hotel een kleinere ruimte. Bij meerdaagse bijeenkomsten kunt u kiezen voor een lichte werkruimte. De vergaderruimte in Winterswijk is voorzien van moderne en audiovisuele apparatuur. Tevens is er airconditioning aanwezig en maakt u gratis gebruik van WiFi in het hele hotel.

Het hotel biedt overigens verschillende vergaderarrangementen inclusief lunch of diner. Indien u een zakelijke lunch wilt organiseren, is dit mogelijk in het à la carte restaurant. De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Recepties
  • Personeelsfeesten
  • Diner en lunches
  • Feesten en partijen
  • Huwelijk

Centrale ligging

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof in Winterswijk is eenvoudig bereikbaar via de A18 en heeft 80 gratis parkeerplaatsen. De directe afwisselende omgeving biedt de ideale locatie voor eventuele outdoor activiteiten. De diverse hotelfaciliteiten zoals tennis, bowling en jeu-de-boules zijn tevens beschikbaar voor zakelijke doeleinden.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

4 multifunctionele vergaderzalen tot 250 personen - 69 hotelkamers

 

Theater

Tot 200 personen

Cabaret

Tot 100 personen

School

Tot 70 personen

U-vorm

Tot 15 personen

Carré

Tot 66 personen

Diner

Tot 100 personen

Receptie

Tot 250 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Frerikshof worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Ontdek beeldentuin De Stegge
  • Bezoek een lokale wijngaard met rondleiding en proeverij
  • Maak een prachtige natuurwandeling door Winterswijk
  • Ga op pad en ontdek de omgeving met een uilentocht

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.