Heerlijk uit eten bij Restaurant FrerikshofCulinair genieten in Winterswijk

Reserveer een tafel

Sfeervol restaurant in Winterswijk

Voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner kunt u terecht in het à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Het knusse restaurant in Winterswijk is de ideale plek om een dagje weg af te sluiten. Op zonnige dagen is het mogelijk om plaats te nemen op het sfeervolle terras.

Heerlijke gerechten

In het restaurant kunt u genieten van diverse voor-, hoofd- en nagerechten. De verschillende à la carte gerechten worden geserveerd met een bijpassende garnituur. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke quiche met groenten, Taleggio kaas en tomatencompote. Of ga voor een mals biefstuk met seizoensgroenten, brood en rouille. Voor een dessert heeft u de keuze uit diverse klassieke nagerechten zoals crème brûlée, warme wafel met fruit en fruitsalade met vanille ijs.

Veelzijdige gelegenheid

Wilt u gezellig een middagje bijkletsen met vrienden of familie? Geniet dan van een heerlijke high tea. Bent u met een grote groep of heeft u iets te vieren? Dan is het mogelijk om het hele restaurant in Winterswijk af te huren voor een besloten feest. Ook voor een zakelijke lunch of diner bent u bij Hotel-Restaurant Frerikshof aan het juiste adres!

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag t/m vrijdag: 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag en zondag: 08:00 - 11:00 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 17:30 - 21:00 uur

Acties & Evenementen

 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €24,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

 

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.