Heerlijk uit eten bij Restaurant FrerikshofCulinair genieten in Winterswijk

Reserveer een tafel

Sfeervol restaurant in Winterswijk

Voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner kunt u terecht in het à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Het knusse restaurant in Winterswijk is de ideale plek om een dagje weg af te sluiten. Op zonnige dagen is het mogelijk om plaats te nemen op het sfeervolle terras.

Heerlijke gerechten

In het restaurant kunt u genieten van diverse voor-, hoofd- en nagerechten. De verschillende à la carte gerechten worden geserveerd met een bijpassende garnituur. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke quiche met groenten, Taleggio kaas en tomatencompote. Of ga voor een mals biefstuk met seizoensgroenten, brood en rouille. Voor een dessert heeft u de keuze uit diverse klassieke nagerechten zoals crème brûlée, warme wafel met fruit en fruitsalade met vanille ijs.

Veelzijdige gelegenheid

Wilt u gezellig een middagje bijkletsen met vrienden of familie? Geniet dan van een heerlijke high tea. Bent u met een grote groep of heeft u iets te vieren? Dan is het mogelijk om het hele restaurant in Winterswijk af te huren voor een besloten feest. Ook voor een zakelijke lunch of diner bent u bij Hotel-Restaurant Frerikshof aan het juiste adres!

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag t/m vrijdag: 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag en zondag: 08:00 - 11:00 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 17:30 - 21:00 uur

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.