Hotel-Restaurant Frerikshof in WinterswijkMidden in het prachtige Achterhoekse landschap

Boek een kamer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Wanneer u wilt overnachten in Winterswijk, bent u hier aan het juiste adres. Middenin de Achterhoek, aan de rand van Winterswijk, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Het hotel is omgeven door een mooi natuurlandschap waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen. De directe omgeving is een prachtig gebied met houtwallen en coulissen, afgewisseld met Saksische en Scholte boerderijen, authentieke molens en wijngaarden.

Talloze activiteiten

Het hotel biedt talloze activiteiten aan zodat u zich geen moment hoeft te vervelen tijdens een weekendje weg in eigen land. Wilt u even optimaal ontspannen? Maak dan gebruik van het verwarmde binnenzwembad of de privé sauna (beide gesloten van januari t/m maart 2018). Ook behoren bowling, jeu-de-boules, tafelvoetbal, tafeltennis en voetbal tot de mogelijkheden. Tevens kunt u gebruik maken van onze fiets- en e-bikeverhuur om de unieke omgeving ontdekken.

Om de dag compleet te maken schuift u aan in het à la carte restaurant voor een smakelijk diner. In de brasserie en bar kunt u vertoeven onder het genot van een klein hapje en drankje. Bij zonnig weer is het sfeervolle buitenterras de ideale plek om heerlijk te ontspannen.

Weekendje in de Achterhoek

Voor wie een nachtje, weekendje of zelfs een weekje weg wil, is Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof de perfecte uitvalsbasis. Het hotel is gelegen in de Achterhoek waar u genoeg kunt beleven. Dankzij de prachtige omgeving komt u geheel tot rust, maar uiteraard zijn er ook genoeg afwisselende activiteiten om de te ondernemen. Bezoek eens ‘boekenstad’ Bredevoort of ontdek Beeldentuin De Stegge. Voor prachtige fiets- en wandelroutes gaat u naar groenrijk Nationaal Landschap Winterswijk.

Wie echt de sfeer van Winterswijk wil proeven, kan een bezoek brengen aan de Winterswijkse Warenmarkt op woensdag of zaterdag. De gezellige markt heeft een veelzijdig aanbod en is makkelijk bereikbaar. Wanneer komu u overnachten in Winterswijk? 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.