Fletcher Hotel-Restaurant FrerikshofMidden in het prachtige Achterhoekse landschap

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Aangenaam hotel in Winterswijk

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. In de Gelderse Achterhoek, nabij de Duitse grens, vindt u het hotel in Winterswijk. Het 4-sterrenhotel beschikt over diverse faciliteiten die bijdragen aan een fantastisch verblijf.

  • Hotel met vier bowlingbanen en jeu-de-boules
  • Restaurant is mogelijk af te huren
  • Officiële trouwlocatie
  • Vier multifunctionele vergaderzalen
     

Heerlijk verblijf

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof biedt comfortabele faciliteiten tijdens uw verblijf. Zo kunt u de Achterhoek zelf ontdekken met onze fiets- en e-bikeverhuur. Wanneer u volledig wilt ontspannen kunt u gebruik maken van de sauna of het verwarmde binnenzwembad. Voor een actieve middag heeft u de keuze uit bowling, jeu-de-boules, tafelvoetbal, tafeltennis en voetbal.

In het à la carte restaurant kunt u terecht voor een uitgebreide lunch of een heerlijk 3-gangendiner. Op een zonnige dag kunt u relaxen op het sfeervolle buitenterras van het hotel. Met de multifunctionele zalen en het restaurant is het hotel uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Afwisselende omgeving

De Achterhoek staat bekend om haar historische stadjes en prachtige heuvellandschap. De omgeving van het hotel in Winterswijk bestaat uit een gebied met houtwallen en coulissen, gevarieerd met Saksische en Scholte boerderijen. Ook de wijngaarden en authentieke molens maken deze welbekende regio erg geliefd.

Ons team heet u van harte welkom!

Hotelkamer Fletcher Hotel Frerikshof

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Lounge bij Fletcher Hotel Frerikshof

Rust, gastvrijheid en sfeer

Met de vele faciliteiten die het hotel biedt, bent u verzekerd van een heerlijk verblijf. Met een binnenzwembad, jeu-de-boulesbaan en bowlingbaan is er voor iedereen iets te doen. Hierna kunt u genieten in het restaurant, de lounge of aan de bar. 

Faciliteiten

Pandfoto Fletcher Hotel Frerikshof in Winterswijk

Natuur en wijngaarden

In de omgeving van het hotel hoeft u zich geen moment te vervelen. Ontdek te voet of per fiets de prachtige natuur die Winterswijk rijk is. Ook bevinden zich in de nabije omgeving van Winterswijk twee wijngaarden. 

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.